Her er de 6 faser du skal håndtere

Appelquist & C0_Virksomhedskrise i 6 faser_mar_2020

Virksomhedskriser har det med at udvikle sig skjult og langsomt over længere tid, men den synlige krise udløses ofte af en uforudset og udefra kommende hændelse, som det nu er tilfældet med Corona-smitten.

Spørgsmålet er hvad gør du som virksomhedsleder gør for at komme godt igennem en turbulent periode? Start med at forstå, hvad det er der sker i din virksomhed. Den enkelte virksomhedskrise er unik, men studier har vist at kriser ofte følger det samme forløb over en længere tidsperiode.

Det vil altid være forskel på hvor lang tid hver faser tager, og der er tale om iterativ proces, der udvikler sig i takt med at ledelsen indføre tilpasninger og ændringer i organisation.

En virksomhedskrise har 6 faser

  1. Strategisk krise
  2. Resultatkrise
  3. Likviditetskrise
  4. Solvenskrise
  5. Rekonstruktion
  6. Konkurs

Du kan hente min rapport, hvor jeg detaljeret fortæller mere indgående om de forskellige faser, hvad du har af muligheder i hver fase, og hvad det er du skal gøre for at komme godt igennem udfordringerne.

Jeg tilbyder gratis rådgivning til kriseramte virksomheder. Det første du skal gøre, er at hente rapporten på min hjemmeside. Så kontakter jeg dig senere for en dialog om jeres unikke situation – gratis og uforpligtende.

Hent rapporten: Virksomhedskrisen i 6 Faser