OPTIMERING AF LIKVIDITET

Jeg oplever ofte som rådgiver, at mange fejlagtigt tror at det er de negative resultater, der lukker en virksomhed. Det er ikke de dårlige resultater, men mangel på likviditet, der i sidste ende lukker en virksomhed. Det kan ramme både kriseramte og sunde virksomheder - hårdt og uforudset!

Det er likviditet, der i realiteten afgør om driften kan fortsætte uanset hvordan økonomien ellers ser ud i selskabet. Hvis selskabet har positive pengestrømme eller hvis ejerne tilfører kapital til selskabet, kan det kører med negative driftsresultater i årevis. Det ser man f.eks. i opstartsvirksomheder.

Et solidt kapitalberedskab er afgørende for overlevelse. Ofte vil det være muligt i særlige situationer, at man kan forhandle aftaler med kunder, leverandører, kreditorer og mange andre interessenter for at frigøre likviditet.

Hent gratis analyseværktøj

Hvis du står i en situation, hvor der er brug for at få frigivet likviditet, så kan du hente vores analyseværktøj og idekatalog med mere end 50 forslag til hvor du kan frigøre likviditet. Hent analyseværktøjet. Se første kommentar for link.

Få tilsendt vores analyseværktøj med mere end 50 forslag til hvordan I kan arbejde med at frigive likviditet. Få et visuelt overblik over jeres aftaler, hvad der skal forhandles, og hvor meget likviditet der frigives til at styrke jeres arbejdskapital.

Hent analyseværktøj her!

 

#risikoledelse #kriseledelse #forandringsledelse #turnaround