Få klar besked om virksomhedens økonomi

Appelquist & Co_turnaround advisory board_small_jan 2020

Som ejerleder, bestyrelsesmedlem eller direktør, kender du din virksomhed. Du ved, hvilke udfordringer din virksomhed står overfor, men det kan også være svært at få det store overblik og skabe den røde tråd, i en hektisk hverdag, hvor der er mere end nok på din to-do liste.

Men det kan være en god ide at lade en ekstern og objektiv ekspert se din virksomhed ude fra og i fugleperspektiv, fordybe sig i tallene og give dig en brugbar og konstruktiv tilbagemelding baseret på praktisk erfaring med ledelse og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Med en nøgletalsanalyse får du et komplet overblik over jeres økonomiske performance og resultater, hvor er mulighederne og hvor er potentialer - gratis og uforpligtende!

Du får et styringsværktøj og et beslutningsgrundlag til den videre optimering og forbedring af driften i virksomheden. Sammen med analysen får du forslag til konkrete foranstaltninger, der kan løfte virksomheden, åbne nye muligheder og bane vejen for bedre beslutninger.

Læs mere om regnskabsanalyse og nøgletal her