Sådan vender du Corona-krisen til en mulighed

Appelquist & Co_Netværk_okt_2020

Ny dansk forskningsrapport har netop dokumenteret, at de virksomheder der kom styrket ud af krisen, har anvendt nogle af de samme krisestrategier. De skabte hurtigt en situation, hvor de var i stand til at udnytte krisen imens andre blev hårdt ramt. Rapporten er udarbejdet af Professor Kim Klyver og Suna Løwe Nielsen fra Syddansk Universitet. Hent rapporten på linket i her i artiklen. 

Krise kan betyde fare og nedgang, men det kan også være den hændelse, der åbner op for nye muligheder i jeres organisation. Enhver krise indeholder også muligheder, hvis du ved, hvordan du skal tackle situationen og skabe fornyet vækst og fremdrift.

Det er gratis, uforpligtende og du kan deltage anonymt på vores webinar. Det eneste vi har behov for, er dit fornavn og en mailadresse til din invitation med et link til webinaret.

Du kan læse mere om indholdet på webinaret og finde henvisning til mine personlige referencer som underviser og rådgiver i kriser og kriseledelse. Tilmeld dig webinar-serie i fem afsnit: Bæredygtig og succesfuld turnaround i praksis.

Se link for yderligere information om indhold og tilmelding - Klik her.


Hent den nye danske forskningsrapport på dette link:

Hent rapporten her:

https://www.sdu.dk/-/media/files/om_sdu/institutter/ier/forskningsprojekter/hvad_kan_smver_laere_af_covid_19.pdf


#turnaround #kriseledelse #appelquistco