Gratis Webinar: Vejen til en bæredygtig og succesfuld turnaround

Henrik Appelquist_Turnaround #2_feb_2021

Når resultaterne svigter – hvad gør du så? Kriser udfordrer rigtig mange virksomheder. Mange kun har begrænset erfaring med kriser og kriseledelse, og nogle virksomheder mere modstandsdygtige end andre.

En ny dansk forskningsrapport stiller skarpt på de SMV’erne der har klaret sig bedst igennem krisen. Rapporten er udarbejdet af Kim Klyver og Suna Løwe Nielsen fra Syddansk Universitet. Rapporten forklarer, hvad det vil sige at være kriseparat, kriseudnytter, og hvilke strategier de har benytte sig af for at vende krisen til en mulighed. (Hent rapporten klik her)

Jeg vil i en serie på fem webinar vise dig, hvad du i praksis skal gøre for at vende en virksomhedskrise til en mulighed. Jeg viser dig arbejdsprocessen du skal følge, de metoder og værktøjer du bør anvende, og hvilke strategier du kan forfølge. Du kan tilmelde dig webinaret gratis og uforpligtende på dette link - klik her

Uanset om du er ejerleder, topledere, bestyrelsesmedlem, kreditchef eller hvis du er ansat i en kapitalfond, vil du få glæde af at opleve webinar-serien. Du får viden og indsigt i hvordan du genkender, forebygger eller håndter forskellige typer af virksomhedskriser.

Uanset om du er ejerleder, bestyrelsesmedlem, topledere, kreditchef eller ansat i en kapitalfond, vil du få stor gavn af at opleve dette webinar. Du får konkret viden og indsigt i hvordan du genkender, forebygger eller håndter forskellige typer af virksomhedskriser.

Det er gratis, uforpligtende og du kan deltage anonymt på webinaret. Det eneste vi har behov for, er dit fornavn og en mailadresse, hvortil vi kan sende linket til webinaret.

Læs mere om indholdet på webinaret på tilmeldingssiden. Her finder du også en henvisning til mine personlige referencer, som underviser, rådgiver og konsulent i virksomhedskriser og kriseledelse.

Tid er en af de helt afgørende faktorer i kriseledelse. Tilmeld dig webinar-serien i fem afsnit allerede i dag, og vend krisen til en mulighed. Du kan tilmelde dig webinaret gratis og uforpligtende på dette link - klik her

#turnaround #kriseledelse #appelquistco