Appelquist & Co er et rådgivningshus

Jeg rådgiver bestyrelser, direktioner og ejerledere med at håndtere de mange praktiske problemstillinger, der typisk opstår i forbindelse med forandringer og uventet hændelser. Det gør jeg gennem mit virke, som professionel medlem af bestyrelser og Advisory Boards.

En karriere jeg har ved siden af mit primære arbejde som konsulent. Det giver mig værdifuld inspiration, viden og indsigt i mange industrier, brancher og andre typer af organisationer, som er særdeles værdiskabende for både min arbejdsgiver og for mig personligt. Det giver også bredt og stort netværk med andre ledere, ejere og investorer, som kan være afgørende når jeg arbejder med forbedring af den organisatoriske resiliens i mit arbejde.

Mine klienter er mellemstore private virksomheder med et kommercielt formål. Opdragsgiver er typisk, men ikke begrænset til bestyrelser, topledere og direktioner, samt kapital interessenter som fx professionelle investorer, banker, og kapitalfonde med en interesse i at beskytte deres investeringer og at styrke forretningen.

HenrikAppelquist_02

Henrik L. Appelquist, Executive Advisor

Det er mig der står bag Appelquist & Co.

Privat er jeg gift med Henriette. Vi bor i Kongens Lyngby lige uden for København sammen med vores to dejlige børn Rasmus og Frederikke.

Jeg prøver at holde mig i form med landevejscykling når tiden og arbejdet tillader det. Og ja det kniber af og til med at komme ud på landevejen.

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om mine erfaringer og kompetencer.

hla@appelquistco.dk / (+45) 24 81 24 05 / LinkedIn