• Appelquist & Co

  “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Henrik Appelquist igennem flere år. Henrik er er stærk, tydelig og effektiv leder, der eksekverer hurtigt på de vedtagne beslutninger, samtidig med, at han selv er initiativrig.

  Henriks kompetencer er efter min vurdering særligt stærk på udvikling og motivation af organisationen, samt på det kommercielle område. ”

  Bestyrelsesformand

 • Appelquist & Co

  “Du har lavet et professionelt stykke arbejde, hvor du har håndteret og prioriteret den store række af udfordringer, som har været i virksomheden. Dette ikke mindst set i lyset af den delvise konkurs som have været kort forinden og den generelle misstemning som var i virksomheden.

  Du har ikke været bange for at tage de kampe som skulle tages både i forhold til medarbejdere og i forhold til ejerskab/bestyrelse.

  Det er lykkedes dig at skabe en god stemning i virksomheden og samtidig få folk til at kigge fremad mens nedgangen i aktiviteter og indtjening er stoppet.

  Ovenpå det jeg har erfaret efter at være indtrådt i virksomheden, er jeg ikke i tvivl om at du kan levere gode resultater som interim direktør såvel som ekstern konsulent indenfor strategisk ledelse og forretningsudvikling.”

  Managing Director, Investor

 • Appelquist & Co

  “Henrik Lykke Appelquist var interim-direktør hvor forlaget efter en særdeles succesfuld turnaround blev solgt til Nordjyske Medier.

  Som ansvh. chefredaktør har jeg samarbejdet med og refereret direkte til Henrik L. Appelquist.

  Henrik tager beslutninger baseret på grundigt researchede analyser og dokumenterede fakta, kombineret med en solid ledelsesteoretisk baggrund og –erfaring.

  Han læser hurtigt folk, og lodder ekstremt hurtigt stemninger.
  Henrik L. Appelquist har på den relativt korte tid retableret en forretning med et solidt organisatorisk fundament – og ikke mindst med en indtjening, - med et yderligere potentiale, som har øget selskabets salgsværdi ganske betragteligt. Der er tale om en ægte turnaround, båret af et imponerende stykke ledelsesarbejde.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik Lykke Appelquist og uddyber gerne”

  Ansvar. redaktør / Mellemleder

 • Appelquist & Co

  “Henriks personale håndtering har jeg endnu til gode at se magen til. Han har virkelig evnen til at få folk i det rigtige gear, på en god og positiv måde. God til at inddrage folk hvor der er mulighed for det, så man er en del af processen.

  Det er en inspiration at arbejde med en person, der er så meget frontløber, og så opdateret på, hvad der skal til for at få, og blive en succes.

  Det var en stor fornøjelse at arbejde under Henrik, da man aldrig var i tvivl om hvilken retning vi skulle. Henrik har evnen til selv at sætte den rigtige kurs, og samtidig lytte og agere på gode input. Henrik er handle kraftig, velartikuleret, og en positiv person. Positiv selvom firmaet stod i en svær tid. Det var ikke mindst Henriks ildhu og "drive", såvel som analytiske evner, der drev firmaet frem.

  Henrik vil til enhver tid have min varmeste anbefaling, såvel professionelt som personligt. Skulle I ønske en yderligere kommentar til min anbefaling står jeg gerne til rådighed.”

  Salgschef, Medarbejder

 • Appelquist & Co

  “Henrik har på få måneder med succes opbygget en helt ny kommerciel afdeling, hvor samarbejde og fællesskab er nøgleord.
  Han fik på meget kort tid et nyt hold af dedikeret medarbejdere til at arbejde struktureret og målrettet med at styrke vores brand.

  Henrik er fuld af positiv energi og entusiasme, og han arbejder hårdt og målrettet på at skabe resultater igennem sine medarbejdere.

  Jeg kan personligt anbefale et samarbejde med Henrik L. Appelquist”

  Brand Manager, Medarbejder

 • Appelquist & Co

  “Jeg har samarbejdet med Henrik i 4 år i et leverandør/kunde forhold.

  Henrik er en kompetent, handlekraftig og troværdig mand med gennemslagskraft og gode analytiske evner. Han er spot on på forhandling, opfølgning af deadlines og leverancer, har fingeren på pulsen, sans for kvalitet og design i Premium kategorien samt evner at se nye muligheder og trends i markedet.

  Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Henrik.”

  Key Account Manager, Leverandør

 • Appelquist & Co

  “I know Henrik from his time in charge of Atbo. Henrik is a very competent person with a lot of energy and enthusiasm. At the same time Henrik has a very nice personality which ensures always a good cooperation.”

  President, CEO, Adm. direktør

 • Appelquist & Co

  “Henrik er en enorm behagelig person med store ambitioner og en god forståelse for hvad der skal til for at komme ud over rampen. Han sidder ikke på hænderne og snakker store ord, men eksekverer og er god til at flytte projekter fremad. Henrik får derfor min klare anbefaling.”

  Associate Partner, Leverandør