Få klar besked om virksomhedens økonomi

 

Få hjælp til at løfte din virksomhed og tage bedre beslutninger, baseret på indsigt og overblik. Med en analyse af regnskabet får du en rapport, der giver et optimalt grundlag for at tage de rigtige beslutninger om fremtidig vækst.

Skab vækst med en regnskabsanalyse

Som leder, bestyrelsesmedlem eller ejerleder, kender du din virksomhed. Du ved, hvilke udfordringer din virksomhed står overfor, men det kan også være svært at få det store overblik og skabe den røde tråd, i en hektisk hverdag, hvor der er mere end nok på din to-do liste. Derfor kan det være smart at lade en ekstern og objektiv ekspert se din virksomhed i fugleperspektiv, fordybe sig i tallene og give dig en brugbart tilbagemelding baseret på praktisk erfaring med strategisk ledelse og forretningsudvikling.

En regnskabsanalyse fra os giver et komplet overblik over økonomien. Du får et styringsværktøj og et beslutningsgrundlag til den videre optimering og forbedring af driften i din virksomhed. Sammen med analysen får du rådgivning til konkrete foranstaltninger, der kan løfte virksomheden, åbne nye muligheder og bane vejen for bedre beslutninger.

Undgå tvivl om virksomhedens økonomiske resultater

Med en nøgletalsanalysen fra Appelquist & Co får du ét samlet visuelt overblik over virksomhedens vigtigste nøgletal – sammenlignet med året før. Du kan nemt se udviklingen i både jeres indtjeningsevne og hvor effektivt I udnytte jeres kapital og aktiver i selskabet.

Få et sikkert økonomisk overblik – nemt og hurtigt

Den økonomiske sundstilstand i en virksomhed måles med finansielle nøgletal, som er en analyse af jeres årsregnskaber, og bygget på en af de mest anerkendte analysemetoder. Den giver indsigt i driftøkonomien i en virksomhed: Hvordan går det? Er virksomheden i vækst? Er der særlige tendenser eller faresignaler i de økonomiskenøgletal? Hvor meget tjener virksomheden? Og er der penge i kassen.

Spar penge og arbejdstimer i en travl hverdag

Regnskabsanalyser kan være en bekostelig affære, især hvis man bestiller den hos sin revisor. Det er meget individuelt, hvor meget en analyse koster, men ofte vil prisniveauet ligge på 15-20.000 kr. hvis ikke du får leveret analysen samtidig med at I får årsregnskabet fra revisoren, men det sker for det meste ikke!

Ring for en uforpligtende dialog

Du kan her på siden læse meget mere om hvad du får ud af en regnskabsanalyse. Men det er også muligt at ringe til mig først, hvis du foretrækker en uforpligtende dialog om anvendelse af nøgletal i strategisk ledelse og forretningsudvikling.

Du kan ringe til mig på telefon 2481 2405.

Regnskabsanalysen er for:

 • Bestyrelsen, der ønsker en uvildig ekstern vurdering af økonomien
 • Direktionen, der har brug for ekstern sparring til et vigtigt møde med bestyrelse, ejer eller bank 
 • Ejerlederen, der savner klar besked og overblik over muligheder, potentialer og risiko.
Appelquist & Co_turnaround advisory board_small_jan 2020

Du får blandt andet:

 • En visuel og let aflæselig analyse
 • 45 min. gratis telefonisk rådgivning
 • Overblik over hvor skoen trykker
 • Forslag til en økonomisk handlingsplan
 • En overskuelig og professionel rapport
Forside_vækst_ikon_jan_2020

Rapporten indeholder nøgletal for følgende områder

Virksomhedsledere kan lære meget om deres forretning ved at få svar på disse spørgsmål fra en ekstern part. Analysen bidrager til et stærkt beslutningsgrundlag, og giver dig som leder, bestyrelsesmedlem eller ejer mulighed for at sparre med en objektiv part. Vores rådgivere står klar til at hjælpe din virksomhed med økonomisk analyse.

En regnskabsanalyse giver dig mulighed for at tage sikre beslutninger, sætte en god kurs og gennemføre smarte handlingsplaner. I analysen af ​​din virksomhed fokuserer vi konkret på:

 1. Hvordan er virksomhedens evne til at tjene penge?
 2. Hvor kommer pengene fra og hvor bliver de brugt?
 3. Hvordan er evnen til at betale regninger?
 4. Hvordan er kreditperioden for leverandører og kunder? Skal forhandlinger indledes?
 5. Hvordan finansieres aktiverne?
 6. Har du nok likviditet til at dække faste og variable omkostninger?
 7. Hvordan er virksomhedens evne til at modstå tab, er der nogen buffer?

Regnskabsanalyse

 

Fire stærke fordele med vores analyse:

Med en nøgletalsanalyse får ledelsen evalueret de økonomiske resultater og får en unik indsigt og viden om egen forretning. Det styrker ledelsen gennemslagskraft, kommunikation og evne til at handle ud fra fakta i stedet for en mavefornemmelse overfor vigtige partnere som banker, investorer og bestyrelse.

 1. Hurtigt, visuelt overblik. Overskuelige grafer og ikoner gør det nemt for dig at se de vigtigste tendenser og faresignaler i din virksomheds økonomi. 
 2. Værdifuld indsigt i egen forretning. Brug værktøjet til at styre din virksomhed på rette vej. Se, hvor I er i dag, og få overblik over jeres udviklingspotentiale.
 3. Bliv klædt på til vigtige møder. Få nemt alle analyser af din virksomheds økonomi i overskuelige ledelsesrapporter som forberedelse til møder med bestyrelse, bank, investorer eller andre med særlig interesse i jeres økonomiske resultater.
 4. Træf kvalificerede beslutninger. Værktøjet klæder dig på til at tage faktuelle og strategiske beslutninger for din virksomhed og dens fremtid.

Regnskabsanalyse giver et komplet overblik

Få værdifuld indsigt i din forretnings økonomi og udviklingsmuligheder med en nøgletalsanalyse fra Appelquist & Co. Et visuelt baseret analyse- og ledelsesværktøj for bestyrelsen, der ønsker en uvildig ekstern vurdering af økonomien, direktionen, der har brug for ekstern sparring til et vigtigt møde med bestyrelse, ejer eller bank eller ejerlederen, der savner klar besked og overblik over de økonomiske muligheder og potentialer. Her er tre typiske situationer, hvor en regnskabsanalyse kan skabe værdi og vækst for en virksomhed:

1) Når ledelsen har brug for at udvikle en ny strategi. Find muligheder og potentiale i økonomien, og få mulighed for at gøre tilpasning af omkostningerne til en gevinst, og få svaret på hvor I kan optimer arbejdskapital, pengestrømme og likviditet. En stærk ledelsesrapport til den professionelle bestyrelse.

2) Når bestyrelsen vurder at der er brug for ny finansiering. Overbevis banken og andre investorer om virksomheds soliditet og seriøsitet med analyser og faktabaseret værdiestimater. Når bestyrelsen har en fornemmelse af at noget ikke er som det burde være i økonomien, men det er svært at sætte en finger på præcist det er. Når der brug for en objekt og uvildig vurdering af de økonomiske resultater.

3) Når ejerlederen har brug for klar besked om økonomien. Med analysen får du en let visuel overskuelig ledelsesrapport, der forklare alle de grundlæggende nøgletal fra regnskabret. Det giver hurtigt overblik over jeres økonomi, og udgør et stærkt beslutningsgrundlag.

 

Regnskabsanalyse

Sådan kommer du i gang


1
Udfyld formularen herunder, det er hurtigt klaret
2
Vi udarbejder analysen i løbet af en arbejdsdag
3
Vi sender et download-link til nøgletalsanalysen

De praktiske detaljer om nøgletalsanalysen

Nøgletalsanalysen er baseret på jeres seneste 3-5 års officielle indberettet årsregnskaber. Vi trækker automatisk jeres regnskabsdata fra Erhvervs- & Selskabsstyrelsen via virk.dk. - enkelt og nemt for dig!

Nøgletalene er baseret på universelle formler. Formlerne tager ikke hensyn til branche, virksomhedens alder, virksomhedens investeringsplaner, subjektive præferencer osv. Kontroller andre regnskabsposter og øvrige nøgletal grundigt, før du foretager din endelige vurdering af selskabets økonomiske performance.

Minimumskrav til data:

 • Mindst 3 års regnskabsdata
 • Mellemliggende år uden data er ikke muligt
 • Nettoomsætning er obligatorisk

En sidste, men meget vigtig pointe

Vi ved godt, at det kan føles udfordrende at indsende selskabs oplysninger til en rådgiver man måske aldrig har mødet personligt før. Derfor er det vigtigt at understrege, at alle regnskabsdata, som vi får adgang til alle er offentlig tilgængelige hos Erhvervs & Selskabsstyrelsen.

Vi beder kun om de data, der er strengt nødvendige for at kunne gennemføre analysen, og for at kunne spare dig/jer vigtig tid i en hver dag med mange gøremål og to-do-lister.

Vi deler aldrig vores data med tredjepart, og du kan være tryg ved den tillid, du viser os ved at indsende formularen. Når vi har sendt dig analysen, og givet den aftalte tilbagemelding, sletter vi analysen fra alle vores systemer. Det er jeres regnskabsdata, og den har vi ikke noget at bruge til bagefter.

 • Appelquist & Co

  “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Henrik Appelquist igennem flere år. Henrik er er stærk, tydelig og effektiv leder, der eksekverer hurtigt på de vedtagne beslutninger, samtidig med, at han selv er initiativrig.

  Henriks kompetencer er efter min vurdering særligt stærk på udvikling og motivation af organisationen, samt på det kommercielle område.

  Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Henrik, og jeg står gerne til rådighed med en personlig uddybning af denne anbefaling”

  Bestyrelsesformand

 • Appelquist & Co

  “Du har lavet et professionelt stykke arbejde, hvor du har håndteret og prioriteret den store række af udfordringer, som har været i virksomheden. Dette ikke mindst set i lyset af den delvise konkurs som have været kort forinden og den generelle misstemning som var i virksomheden.

  Du har ikke været bange for at tage de kampe som skulle tages både i forhold til medarbejdere og i forhold til ejerskab/bestyrelse.

  Det er lykkedes dig at skabe en god stemning i virksomheden og samtidig få folk til at kigge fremad mens nedgangen i aktiviteter og indtjening er stoppet.

  Ovenpå det jeg har erfaret efter at være indtrådt i virksomheden, er jeg ikke i tvivl om at du kan levere gode resultater som interim direktør såvel som ekstern konsulent indenfor strategisk ledelse og forretningsudvikling.”

  Managing Director, Investor

 • Appelquist & Co

  “Henrik er en enorm behagelig person med store ambitioner og en god forståelse for hvad der skal til for at komme ud over rampen. Han sidder ikke på hænderne og snakker store ord, men eksekverer og er god til at flytte projekter fremad. Henrik får derfor min klare anbefaling.”

  Associate Partner, Reklamebureau

 • Appelquist & Co

  “Jeg har samarbejdet med Henrik i 4 år i et leverandør/kunde forhold.

  Henrik er en kompetent, handlekraftig og troværdig mand med gennemslagskraft og gode analytiske evner. Han er spot on på forhandling, opfølgning af deadlines og leverancer, har fingeren på pulsen, sans for kvalitet og design i Premium kategorien samt evner at se nye muligheder og trends i markedet.

  Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Henrik.”

  Key Account Manager, Leverandør

 • Appelquist & Co

  “Det var en stor fornøjelse at arbejde under Henrik, da man aldrig var i tvivl om hvilken retning vi skulle. Henrik har evnen til selv at sætte den rigtige kurs, og samtidig lytte og agere på gode input. Henrik er handle kraftig, velartikuleret, og en positiv person. Positiv selvom firmaet stod i en svær tid. Det var ikke mindst Henriks ildhu og "drive", såvel som analytiske evner, der drev firmaet frem.

  Henriks personale håndtering har jeg endnu til gode at se magen til. Han har virkelig evnen til at få folk i det rigtige gear, på en god og positiv måde. God til at inddrage folk hvor der er mulighed for det, så man er en del af processen.

  Det er en inspiration at arbejde med en person, der er så meget frontløber, og så opdateret på, hvad der skal til for at få, og blive en succes.

  Henrik vil til enhver tid have min varmeste anbefaling, såvel professionelt som personligt. Skulle I ønske en yderligere kommentar til min anbefaling står jeg gerne til rådighed.”

  Salgschef, Medarbejder

 • Appelquist & Co

  “Henrik Lykke Appelquist var interim-direktør hvor forlaget efter en særdeles succesfuld turnaround blev solgt til Nordjyske Medier.

  Som ansvh. chefredaktør har jeg samarbejdet med og refereret direkte til Henrik L. Appelquist.

  Henrik tager beslutninger baseret på grundigt researchede analyser og dokumenterede fakta, kombineret med en solid ledelsesteoretisk baggrund og –erfaring.

  Han læser hurtigt folk, og lodder ekstremt hurtigt stemninger.
  Henrik L. Appelquist har på den relativt korte tid retableret en forretning med et solidt organisatorisk fundament – og ikke mindst med en indtjening, - med et yderligere potentiale, som har øget selskabets salgsværdi ganske betragteligt. Der er tale om en ægte turnaround, båret af et imponerende stykke ledelsesarbejde.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik Lykke Appelquist og uddyber gerne”

  Ansv. chefredaktør, Medarbejder

 • Appelquist & Co

  “Henrik har på få måneder med succes opbygget en helt ny kommerciel afdeling, hvor samarbejde og fællesskab er nøgleord.
  Han fik på meget kort tid et nyt hold af dedikeret medarbejdere til at arbejde struktureret og målrettet med at styrke vores brand.

  Henrik er fuld af positiv energi og entusiasme, og han arbejder hårdt og målrettet på at skabe resultater igennem sine medarbejdere.

  Jeg kan personligt anbefale et samarbejde med Henrik L. Appelquist”

  Brand Manager, Medarbejder

 • Appelquist & Co

  “I know Henrik from his time in charge of Atbo. Henrik is a very competent person with a lot of energy and enthusiasm. At the same time Henrik has a very nice personality which ensures always a good cooperation.”

  President, CEO, Adm. direktør