Skræddersyet!

Vi kan hjælpe jer sikkert tilbage på sporet med en skræddersyet løsning. Vi tilbyder vores ydelser inden for rådgivning, konsulent- og ledelsesopgaver på fleksible aftaler og performance baseret honorar. Kontakt os for en fortrolig dialog om jeres unikke situation og behov.

  

Business Performance Review

En uvildig og systematisk gennemgang af virksomheden, der i detaljer identificer årsager til manglende resultater.

Vi samarbejder tæt med jer om at give et dybt indblik i organisationens konkurrencekraft. Opgaven kan vælges at blive gennemført på forskellige måder alt efter jeres ønsker. Vi tilbyder et forløb som selv-evaluering eller de lidt mere involverende workshops.

Et hvert forløb afsluttes med en kort skriftlig anbefaling til hvad, der bør iværksættes for at vende en stagnerende eller negativ udvikling i din virksomhed.

Appelquist & Co_ business preview anallyse_small__apr 2020

Strategisk rådgivning/sparring

Vi hjælper jer med at sikre kvaliteten og holdbarheden af jeres beslutningsgrundlag og business cases. Vi gennemgår sammen jeres strategier og handlingsplaner og sikre at I kommer godt videre med jerses strategier og planer i en ny vækstfase. 

Rådgivning er beslutningsstøtte til bestyrelser, direktioner, ejerledere, investorer til håndtering af de mange problemstillinger og spørgsmål, der opstår i forbindelse med ledelse af forretningskritiske projekter.

Appelquist & Co_turnaround advisory board_small_jan 2020

Task Force / Advisory Board

Vi skræddersyr et Task Force / Advisory Board, der består af 3-4 specialister med praktiske erfaring i løsning af konkrete problemstillinger i kriseramte virksomheder.

Et Task Force Board er tilgængelig 24/7 og arbejder som betroede rådgivere for bestyrelser og direktioner. Et Task Force er relevant, når der behov for beslutningsstøtte til at håndter de forskellige typer af problemstillinger, som en kriseramt virksomhed står overfor - her & nu!

Appelquist & Co_turnaround task force_small_jan 2020

Gratis Rapport: Virksomhedens Krise i 6 Faser

Hent omfattende rapport om de 6 faser og de 4 eskaleringsniveauer i en krise.

Få viden, indsigt og overblik, nemt hurtigt og effektivt med vores rapport om virksomhedskriser.

Du får efterfølgende tilsendt et diagnoseværktøj, der give dig vished om hvad for en type krisledelse, der er brug for hos jer.

Hent den her

Virksomhedens krises faser