Uddannelse: Vejen til en succesfuld turnaround

HenrikAppelquist_02

Corona-krisen har presset mange virksomhed ud i en uholdbar situation. Du ved at det haster med at skabe radikale forandringer for din virksomhed. Men du er i tvivl om hvordan. Den berømte brændende platform har vist sig ikke at fungere, og ny metoder og tiltag må tages i anvendelse.

FORANDRINGSLEDELSE I EN UFORUDSIGELIG VERDEN

Ledelse af transformationer et komplekst ledelsesfelt bestående af mange forskellige typer af kompetencer, der strækker sig fra den rationelle managementdisciplin til den mere bløde leadership ledelsesdisciplin. Samtidig dækker turnaround over flere funktionelle kompetencer, som projektledelse, forandringsledelse, forhandling, økonomi, strategi, forretningsudvikling og en lang række underliggende analyseværtkøjer.

NY UDDANNELSE MÅLRETTET TOPLEDERE

Jeg har sammen med ledelsesrådgiver og gode kollega Mads Qwist designet den første uddannelse med fokus på Strategisk ledelse af kriseramte virksomheder. Er du interesseret i at deltage på vores informationsmøde på torsdag d. 8. oktober kl. 9.00, hvor vi præsentere indhold, formål og de praktiske detaljer, så er det nu du skal tilmelde dig vores onlinemøde.

Undervisningen sætte dig i stand til at spiller en nøglerolle i din virksomhed hvor diu lære at navigere og lede en virksomhed gennem radikale og turbulente forandring. Du vil lære at designe defensive og offensive strategier, der sikrer virksomhedens overlevelse på kort sigt og dens levedygtighed på lang sigt, og som sikre opbakning fra dine nøgleinteressenter.

Uddannelsen bygger på en veldokumenteret og afprøvet international stand, der har en struktureret arbejdsmetode og en lang række af unikke ledelsesværktøjer. ITMS er baseret på forskning og research fra mere end 50 turnaround-cases og 1.500 interviews af topledere der har praktisk erfaring med turnaround management. På uddannelsen formulere du projektplan for dit eget konkret projekt for en selvvalgt virksomhed, ås du efter uddannelsen har et konkret projekt at arbejde videre med.

Som deltager bliver du en unik del af vores pilotprojekt, der har til formål at dokumentere, at vi har udviklet Danmarks måske bedste og mest aktuelle toplederuddannelse på markedet i dag.Du vil efterfølgende have mulighed for at tilmelde dig til en særlig inteoduktionspris for deltagelse efter princippet - jo flere deltagere, jo billigerebliver uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen hos Center For Ledelse - Klik her